Goldenchild Golf Invitational på TV2

Onkels store drøm i sommer var å kunne arrangere en minneturnering i golf, til inntekt for Barnekreftforeningen gjennom Goldenchild.





All fritid har gått med til dette prosjektet i sommer, som allerede har mye å gjøre, og som alle skal ha en bit av er ikke helt lett. Men vi fikk det til.

VIP-gjestelisten var lang og innholdsrik, støttespillerne fikk vi også med oss og var tilstede med farger, ablegøyer og synlighet. Været ble helt fantastisk og stemningen var magisk fra morgen til kveld. Litt rørende når Veteranflyklubben på Kjeller fløy over oss som startskudd for konkurransen, så lavt at han vinket ned til deltagerne. Vi var litt spente - en Tiger moth fra 1938 er lett, og den danset tildels ganske heftig i vinden der nede, men rutinerte tidligere jagerpiloter har kontroll. Hatten av.


Vi var så heldige at TV2 fulgte oss denne dagen, og de gjorde en fabelaktig jobb med å snakke med VIP-gjestene, ta bilder og filme. Innslaget ble vist på TV2 de påfølgende 2 døgnene, og artikkelen ligger på


TV2 dokemterte dagen for oss - og Onkel måtte foran kamera

Jeg er stolt, jeg er glad, jeg er ydmyk - denne dagen ville ikke vært mulig å gjennomføre uten alle dere som stilte opp. Tusen tusen takk.

Kikk innom bildegalleriet vårt, der er det en masse bilder fra turneringen.


"Onkel Ronny"

0 views

GOLDENCHILD GOLF

© GoldenChild Golf Charity| Databehandling | Personvern

CONTACT

GOLDENCHILD GOLF CHARITY

Central Coordinating Register for Legal Entities Org. no 922 235 406

Founder and primary contact: Ronny Hermansen,
 

E-post Ronny Hermansen

Phone: +47 993 50 123