Minnekonsert for Patrick

Maura Barneskole hvor Patrick var elev arrangerte en minnekonsert i høst. Klikk på bildet for filmen og les mer om hele arrangementet nedenfor.
Hvem var der?

Hver høst har Maura Barneskole en idrettsdag, og gjør en innsamling til et veldedig formål. Denne gangen ønsket de at de skulle gjøre en innsats fro Patrick, og donere sine penger til Barnekreftforeningen gjennom Onkel Ronnys Goldenchild. Superhyggelig gjort av de.


På scenen holdt jeg en liten apell til fremmøtte voksne og barn, om hvorfor vi gjør dette, slik at de virkelig skulle forstå hvor store helter de egentlig er. Så hadde vi et show bestående av min sønn Michael som spilte 2 stykker på bitar - "The Loner" med Gary Moore, og "Fall Meadows" som han har komponert selv.


Fantastisk forside av Fetter Michael foran Fetter Patrick

Deretter var det elever og lærere som fremførte musikk og sang, i tillegg fikk vi besøk av Janne Berglund, en profesjonell operasnger som imponerte med mer enn bare sang. Så - dagens store høydepunkt for ungene - Rapparen Sneip kom på besøk.

Sneip kjørte et fyrverkeri på scenen, og fikk plutselig 500 nye fans, som alle måtte ha autografen selvsagt. Det ble en veeeeldig lang kø, og Sneip slet ut to sprittusjer, men like blid.Sneip er mannen for dagen - finn han på Spotify !!

Det blir superspennende å se hvor mye penger barna har klart å samle inn på denne aktiviteten. Ryktene sier at de har satt innsamlingsrekord i år - og det er jo bare helt fantastisk. Slikt engasjement, slik energi, slik omtanke. Tusen Tusen Takk til alle elever og lærere ved skolen, spesiell takk til rektor Kari, energilærerene Anne og Gro, og ikke minst alle som bidro på scenen:


MAGISK!

0 views

GOLDENCHILD GOLF

© GoldenChild Golf Charity| Databehandling | Personvern

CONTACT

GOLDENCHILD GOLF CHARITY

Central Coordinating Register for Legal Entities Org. no 922 235 406

Founder and primary contact: Ronny Hermansen,
 

E-post Ronny Hermansen

Phone: +47 993 50 123